image
Mitsubishi KJ35
Du kan inte se pris på den här produkten. Kontakta oss för mer info.
A+

Mitsubishi KJ35

Vägg / Golvmonterad innerdel med kabinett.
Effektområde: Kyla: 2.5 - 3.5 kW
Effektområde: Värme: 3.4 - 4.3 kW

Tillgänglighet: Ej i lager
Du kan inte se pris på den här produkten. Kontakta oss för mer info.
A+
Produktblad

Lättplacerad och energieffektiv luftvärmepump för golvmontage

Den nya MFZ-KJ luftvärmepumpen är vår första för golvmontering med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen. Inomhusenhetens kompakta format för den ytterst lättplacerad. Samtidigt är det en av marknadens mest effektiva värmepumpar med en kapacitet som överträffar de flesta. MFZ-KJ smälter diskret in i den omgivande miljön, samtidigt som den på bästa sätt fördelar värme jämnt i din bostad.


Hyper heating

MFZ-KJ är utrustad med så kallad Hyper Heating-funktion, vilket innebär att den nominella värmekapaciteten kan hållas konstant ändå ner till -15 grader och att den fortsätter ge en bra värme ända ner till en utomhustemperatur på -25 grader.


Bästa inomhuskomfort året runt

Våra luftvärmepumpar är speciellt framtagna för krävande nordiska förhållanden och är samtidigt de enda på marknaden som klarar av att ge en god värme inomhus även när det är riktigt kallt ute, exempelvis med Hyper Heating. Under de där tiktigt varma sommardagarna kan MFZ-KJ automatiskt ställa om till att kyla ner din bostad till önskad temperatur.


Tystast i klassen

MFZ-KJ:s diskreta design är en av dess främsta fördelar. Den golvstående enheten smälter, oavsett placering, fint in i den omgivande miljön och upplevs aldrig som påträngande. MFZ-KJ kan med fördel även byggas in i väggen för en ännu sobrare installation. Värmepumpens design innehåller även en del funktionella fördelar: Fläktbladen är utformade för att ytterligare öka komforten genom en effektivare spridning av både värme och kyla. Utformningen av fläktbladen bidrar också till att ljudnivån håller sig på oslagbart låga 19 dB(A). Det är tystast i klassen.

Mer information
Tillverkare (märke)Mitsubishi Electric
Energiklass ettiketA+
Energiklass VärmeA+
Effekt värme4,3 (1,2 – 5,8) kW
Energiklass KylaA++
Effekt kyla3,5 (0,5 – 3,7) kW
Ljud (db)19
Garanti (år)5
Modellbeteckning innedelMFZ-KJ35VE
Mått innedel Höjd-Bredd-Djup600x750x215
Innedelens vikt13,5
Modellbeteckning utedelMUFZ-KJ35VEHZ
Nätspänning (V)230
Rekommenderad avsäkring amp13
Rördimension1/4” – 3/8”
Max rörlängd (m)20
Max höjdskillnad (m)12
serviceJa

Lämna ett meddelande


Skicka oss ett mail så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.