Amparell - Luftvärmepump

Amparell - Luftvärmepump

Amparell och hållbarhet

Varumärket Amparell är framtaget i syftet att leverera hållbarhet på den nordiska värmepumpsmarknaden. Det säljs idag en uppsjö av värmepumpar i olika kvalité och prisnivå. Vår vision är att alla ska kunna köpa en driftsäker luftvärmepump till ett rimligt pris. Då når vi hållbarhet för oss själva och för naturen!

Driftsäkerhet i fokus

En luftvärmepump är framtagen för att leverera ekonomisk och miljövänlig värme. Men samtidigt som den sparar energi när den arbetar så har det förekommit en tillverkning och frakt som påverkat miljön negativt. Dessutom anser vi att när man köper en riktigt nordiska värmepump så ska ägandet vara så problemfritt som möjligt. Ingen tjänar på att en värmepump står still och behöver repareras och därför är driftsäkerhet det absolut viktigaste när vi väljer att ta fram en värmepump.

En värmepump för alla

En bra luftvärmepump måste inte vara dyr. En del betalar för ett speciellt märke, andra för en speciell funktion och en del för att ”dyrt är bättre”. Men faktum är att du inte måste välja mellan att handla en billig budgetvärmepump på ett byggvaruhus eller en dyr märkesvärmepump hos en lokal proffsfirma. Med varumärket Amparell vill vi erbjuda en driftsäker, slitstark och prisvärd värmepump – något som alla kan ha råd med.

Värme när du behöver det som mest

Vår nordiska värmepump Nordic Star 35 är utrustad med en Twin rotary ”2-stegs kompressor” som är speciellt framtagen för det kalla klimatet uppe i norr. Vid -18 grader kan värmepumpen fortfarande ge upp till 4,2 kW värme.

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida
 1. Amparell Nordic Star 35
  A+++

  Energiklass A+++
  Värmer 10-170m² 
  Inbyggd WIFI
  Jonisering
  Inverter
  Underhålls värme 8 - 30 grader
  2 Stegs kompressor
  4,2 Kw vid -18 °C
  3,9 Kw vid -25 °C

  Du kan inte se pris på den här produkten. Kontakta oss för mer info.
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida